Keski-Pohjanmaan kansanopiston auditoriorakennuksen laajennus

Keski-Pohjanmaan kansanopiston auditoriorakennuksen laajennusprojekti on merkittävä rakennushanke, joka on suunniteltu vastaamaan nykyaikaisen opetusympäristön tarpeisiin. Rakennuttajana toimii Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä, jonka visiona on luoda tilat, jotka tukevat oppimista ja yhteisöllisyyttä.

Projektin pääurakoitsijaksi on valittu Rkl Heikkinen Oy, joka on tunnettu laadukkaasta työnjäljestään ja kyvystään toteuttaa monimutkaisia rakennusprojekteja. IV- ja automaatiojärjestelmistä vastaa Ratech Oy, jonka asiantuntemus varmistaa järjestelmien modernin ja energiatehokkaan toteutuksen. Putkiurakoinnin suorittaa Rörman Ab Oy, joka on erikoistunut vaativiin LVI-töihin, ja sähköurakoinnista vastaa Sweco Finland Oy, joka tuo projektiin uusinta teknologiaa ja innovatiivisia ratkaisuja.

Arkkitehtuurista ja pääsuunnittelusta vastaa Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy, jonka luova ote ja huomio yksityiskohtiin näkyvät koko rakennuksen suunnittelussa. Rakennesuunnittelusta huolehtii Ideastructura Oy, joka tuo projektiin vankan asiantuntemuksensa rakennustekniikassa. LVIA-suunnittelun toteuttaa K-P:N LVI-Suunnittelutoimisto Oy, joka varmistaa, että rakennuksen lämmitys-, ilmanvaihto- ja vesi-järjestelmät ovat huippuluokkaa. Sähkösuunnittelusta vastaa Bravida Finland Oy, jonka innovatiiviset ratkaisut takaavat rakennuksen sähköjärjestelmien toimivuuden ja turvallisuuden.

Projektin arvioitu valmistumisaika on syyskuussa 2024. Tämän laajennuksen myötä Keski-Pohjanmaan kansanopisto vahvistaa asemaansa alueen koulutuskentässä, tarjoten opiskelijoille ja henkilökunnalle modernit ja toimivat tilat.

Rakennuttaja
Keski-Pohjanmaan koulutusyhtymä

Pääurakoitsija
Rkl Heikkinen Oy

IV- ja A-urakoitsija
Ratech Oy

Putkiurakoitsija
Rörman Ab Oy

Sähköurakoitsija
Sweco Finland Oy

Arkkitehti- ja pääsuunnittelu
Arkkitehtitoimisto Jorma Paloranta Oy

Rakennesuunnittelu
Ideastructura Oy

LVIA-suunnittelu
K-P:N LVI-Suunnittelutoimisto Oy

Sähkösuunnittelu
Bravida Finland Oy

Arvioitu valmistuminen 9/2024