Korjausrakentaminen

Rakennusliike Heikkinen Oy erikoistuu monipuolisiin korjausrakentamispalveluihin, kattavista taloyhtiöiden saneerauksista yksilöllisiin kylpyhuone- ja kattoremontteihin, asiakkaan tarpeet aina etusijalla.

Rakennusliike Heikkinen Oy tarjoaa monipuolisia korjausrakentamispalveluita kaikille, jotka kaipaavat laadukasta remonttia, olipa kyseessä kodin pintaremontti tai taloyhtiön kattava saneeraus. Erikoisosaamista löytyy aina kylpyhuoneremonteista kattoremontteihin, ja jokainen projekti toteutetaan asiakkaan yksilölliset tarpeet huomioiden.

Korjausrakentaminen

Korjausrakentaminen on tärkeä osa kiinteistön ylläpitoa, olipa kyseessä sitten kodin uudistaminen tai taloyhtiön laajamittainen remontti. Rakennusliike Heikkinen Oy on erikoistunut tarjoamaan laadukkaita korjausrakentamispalveluita, jotka vastaavat jokaisen asiakkaan yksilöllisiä toiveita ja tarpeita. Yritys tarjoaa laajan valikoiman palveluita pienistä pintaremonteista aina kokonaisvaltaisiin huoneistoremontteihin. Asiakkaita rohkaistaan pyytämään tarjousta, jotta yhteinen näkemys lopputuloksesta voidaan saavuttaa.

Saneerauskohteet

Saneerauskohteiden osalta Rakennusliike Heikkinen Oy:n tarjoama palveluvalikoima kattaa kaiken aina maalauksesta tapetointiin, laatoitukseen (VTT-sertifioitu), vesieristyksiin, laminaattien ja parkettien asennuksiin sekä taloyhtiöiden remontteihin. Kattoremontit ovat erityisen merkittäviä, sillä ne ovat usein yksi suurimmista yksittäisistä remonteista. Tässä yhteydessä korostetaan ammattimiesten tärkeyttä, ja Rakennusliike Heikkinen Oy tarjoaa vesikaton muutostöitä, julkisivuremontteja sekä bitumi-, huopa- ja palahuopakattojen asennuksia. Asiakkaille muistutetaan kattoremontin tärkeydestä ja sen tekemisestä ajoissa, jotta vältytään suuremmilta ongelmilta tulevaisuudessa.

Remonttiprosessit

Erityisen tärkeä osa-alue on kylpyhuoneremontit. Kosteiden tilojen, kuten kylpyhuoneiden, saunojen ja WC-tilojen, remontointi on yksi kotien yleisimmistä remonttikohteista. Kylpyhuoneremontti vaatii erikoisosaamista ja kokemusta, joten se kannattaa uskoa asiantuntijalle. Rakennusliike Heikkinen Oy kiinnittää huomiota kaikkiin remonttiprosessin vaiheisiin: vanhojen pintojen pohjustuskäsittelyistä vesieristyksiin, lattiakaivojen liitoksiin, läpivienteihin, lattialämmitykseen, laattojen kiinnitykseen ja saumaukseen sekä tarvittaviin pintojen hoitokäsittelyihin. Asiakkaat voivat luottaa siihen, että kaikki nämä aspektit otetaan huomioon, kun remontti toteutetaan Rakennusliike Heikkinen Oy:n ammattitaitoisen tiimin toimesta.

Miten teemme sen?

Tämä vaihe on perusta koko projektin onnistumiselle. Yhdessä tilaajan kanssa käymme läpi tarkasti, millaisia tuotantotiloja tarvitaan ja mihin tarkoitukseen ne tulevat. Tämä prosessi sisältää keskusteluita tilaajan tarpeista, toiminnan laajuudesta ja erityisvaatimuksista. Tämän perusteellisen kartoituksen avulla varmistamme, että suunnitelmat vastaavat asiakkaan tarpeita mahdollisimman tarkasti.

Kun tarvekartoitus on valmis, siirrymme tuotantotilojen suunnitteluun. Tässä vaiheessa yhdistämme tilaajan näkemykset ja toiveet arkkitehdin ammattitaitoon. Arkkitehti laatii valmiit piirustukset, jotka kuvastavat asiakkaan visiota samalla kun ne täyttävät tekniset ja toiminnalliset vaatimukset. Tämä prosessi varmistaa, että lopputulos on sekä toimiva että visuaalisesti miellyttävä.

Rakennusprojektissa lupa-asiat ovat olennainen osa prosessia. Me hoidamme kaikki tarvittavat lupa-asiat viranomaisten kanssa läpi koko rakennusprojektin. Tämä sisältää rakennusluvat, ympäristöluvat ja muut viranomaisten edellyttämät hyväksynnät. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia näistä byrokraattisista prosesseista, vaan voimme taata sujuvan etenemisen projektissa.

Kun suunnitelmat on hyväksytty ja luvat saatu, aloitamme tuotantotilojen rakentamisen. Rakennustyö tehdään sovitun aikataulun mukaisesti, ja pidämme tilaajan ajan tasalla työn edistymisestä. Korostamme laadun, turvallisuuden ja aikataulun noudattamisen merkitystä koko rakennusprosessin ajan.

Rakennusprojektin päätteeksi luovutamme uudet tuotantotilat tilaajalle. Tässä vaiheessa järjestämme yhteisen kierroksen tiloissa, jossa käymme läpi tilojen toiminnallisuudet ja käyttöönottoon liittyvät seikat. Varmistamme, että tilaaja on täysin tyytyväinen lopputulokseen ja että tuotantotilat vastaavat hänen odotuksiaan ja tarpeitaan.