RKL Heikkinen

RKL Heikkinen Oy on rakennusalalla toimiva ammattilainen, joka tarjoaa laadukasta ja kattavaa palvelua suunnittelusta toteutukseen, erikoistuen maatilojen tuotantotilojen sekä hallien ja teollisuushallien rakentamiseen Pohjois-Pohjanmaalla ja tarvittaessa koko Suomessa.

Rakennusliike Heikkinen Oy on tunnettu monipuolisista korjausrakentamispalveluistaan, jotka ulottuvat pienistä pintaremonteista aina kokonaisvaltaisiin taloyhtiöiden saneerauksiin. Erikoisosaamistamme löytyy kylpyhuone- ja kattoremonteista, jokainen projekti suunnitellaan ja toteutetaan asiakkaan yksilölliset toiveet huomioiden.

Maatilarakentaminen puolestaan yhdistää perinteiset rakentamistaidot ja modernin maatalousteknologian, tarjoten asiakkaille laajan kirjon palveluita navetoista viljakuivureihin. Meidän asiantuntijatiimimme keskittyy tuotantotilojen suunnitteluun ja toteutukseen, jotka edistävät sekä taloudellista tehokkuutta että kestävää kehitystä.

Toimitilarakentamisen osalta olemme erikoistuneet hallien ja teollisuushallien rakentamiseen, tarjoten avaimet käteen -palveluita suunnittelusta lopulliseen luovutukseen. Yhdistämme esteettisen ulkonäön käytännöllisyyteen ja sujuvaan toimintaan, varmistaen, että jokainen halli täyttää sekä tekniset vaatimukset että asiakkaan toiveet.