Maatila­rakentaminen 2

Yhdistämällä perinteiset rakentamistaidot ja modernin maatalousteknologian, tarjoamme kattavat palvelut maatilarakentamiseen, aina navetoista viljakuivureihin. Meidän asiantuntijatiimimme rakentaa maatilojen tuotantotilat huomioiden asiakkaan yksilölliset tarpeet, kustannustehokkuuden ja kestävän kehityksen.

Maatilarakentaminen on erikoisala, jossa yhdistyvät perinteiset rakentamistaidot ja moderni maatalousteknologia. Yrityksemme on vuosien varrella koonnut vankan kokemuksen maatilarakentamisen eri osa-alueilta, toteuttamalla lukuisia projekteja, jotka ulottuvat navetoista viljakuivureihin. Rakennamme maatilojen tuotantotilat asiakkaan yksilöllisiä tarpeita kuunnellen, ja keskitymme aina luotettavuuteen sekä kustannustehokkuuteen.

Maatilalla tuotantotilojen suunnittelu ja toteutus ovat kriittisiä tekijöitä. Hyvin suunnitellut ja rakennetut tilat eivät ainoastaan varmista toiminnan kustannustehokkuutta, vaan ne myös tukevat eläinten hyvinvointia ja parantavat työolosuhteita. Ulkonäkö ja esteettisyys ovat myös tärkeitä tekijöitä, jotka huomioidaan jokaisessa projektissa.

Palveluvalikoimamme kattaa koko maatilarakentamisen kirjon. Olemme erikoistuneet muun muassa navettojen, lantaloiden, komponenttivarastojen, kanaloiden, tallien, sikaloiden ja viljakuivureiden rakentamiseen. Oli kyseessä sitten Säiliönvalu 2500m3, pihaton laajennus, komponenttivarasto tai mikä tahansa muu maatilarakennus, voimme taata asiakkaalle ammattitaitoisen toteutuksen.

Maatilarakentamisen prosessimme kattaa kaiken aina suunnittelusta luovutukseen. Tarjoamme kokonaisurakoita, jotka mahdollistavat sujuvan ja tehokkaan rakennusprosessin, minimoiden samalla asiakkaan vaivan. Tavoitteenamme on luoda maatiloille tuotantotiloja, jotka edistävät sekä taloudellista tehokkuutta että kestävää kehitystä.

Olitpa sitten suunnittelemassa maatilan laajennusta tai uuden tuotantorakennuksen rakentamista, ota yhteyttä ja kerro meille tarpeistasi. Me olemme valmiita auttamaan unelmiesi maatilan rakentamisessa.

Miten teemme sen?

Tämä vaihe on perusta koko projektin onnistumiselle. Yhdessä tilaajan kanssa käymme läpi tarkasti, millaisia tuotantotiloja tarvitaan ja mihin tarkoitukseen ne tulevat. Tämä prosessi sisältää keskusteluita tilaajan tarpeista, toiminnan laajuudesta ja erityisvaatimuksista. Tämän perusteellisen kartoituksen avulla varmistamme, että suunnitelmat vastaavat asiakkaan tarpeita mahdollisimman tarkasti.

Kun tarvekartoitus on valmis, siirrymme tuotantotilojen suunnitteluun. Tässä vaiheessa yhdistämme tilaajan näkemykset ja toiveet arkkitehdin ammattitaitoon. Arkkitehti laatii valmiit piirustukset, jotka kuvastavat asiakkaan visiota samalla kun ne täyttävät tekniset ja toiminnalliset vaatimukset. Tämä prosessi varmistaa, että lopputulos on sekä toimiva että visuaalisesti miellyttävä.

Rakennusprojektissa lupa-asiat ovat olennainen osa prosessia. Me hoidamme kaikki tarvittavat lupa-asiat viranomaisten kanssa läpi koko rakennusprojektin. Tämä sisältää rakennusluvat, ympäristöluvat ja muut viranomaisten edellyttämät hyväksynnät. Asiakkaan ei tarvitse huolehtia näistä byrokraattisista prosesseista, vaan voimme taata sujuvan etenemisen projektissa.

Kun suunnitelmat on hyväksytty ja luvat saatu, aloitamme tuotantotilojen rakentamisen. Rakennustyö tehdään sovitun aikataulun mukaisesti, ja pidämme tilaajan ajan tasalla työn edistymisestä. Korostamme laadun, turvallisuuden ja aikataulun noudattamisen merkitystä koko rakennusprosessin ajan.

Rakennusprojektin päätteeksi luovutamme uudet tuotantotilat tilaajalle. Tässä vaiheessa järjestämme yhteisen kierroksen tiloissa, jossa käymme läpi tilojen toiminnallisuudet ja käyttöönottoon liittyvät seikat. Varmistamme, että tilaaja on täysin tyytyväinen lopputulokseen ja että tuotantotilat vastaavat hänen odotuksiaan ja tarpeitaan.

Miten teemme sen?

Tuotantotilojen tarvekartoitus tehdään yhteistyössä tilaajan kanssa. Kartoitamme uusien tilojen tarpeen.
Tuotantotilat suunnitellaan yhdessä tilaajan ja arkkitehdin kanssa. Arkkitehti luo suunnitelmista valmiit piirustukset asiakkaan toiveet huomioiden.
Me hoidamme kaikki lupa-asiat viranomaisille läpi rakennusprojektin.
Rakennamme tuotantotilat sovitusti aikataulun mukaan.
Luovutamme uudet tuotantotilat tilaajalle ja käymme yhdessä läpi tuotantotilojen käyttöönoton.